Sport

Antrenorul Dragan Svetozarevic a plecat de la Universitatea Cluj

Echipa de volei masculin a rămas fără antrenor după trei luni de când sârbul Dragan Scetozarevic a preluat funcția de antrenor a echipei nou promovate.

Din cauza unor probleme de ordin extra-sportiv, antrenorul sârb Dragan Svetozarevic a fost nevoit să renunțe la banca tehnică a echipei de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj. Svetozarevic i-a condus pe voleibaliștii clujeni în ultimele trei luni, perioadă în care echipa noastră a obținut trei victorii în Divizia A1 și s-a calificat în Final Four-ul Cupei României.

Managerul echipei de volei masculin, Universitatea Cluj, Bogdan Ungureanu, a declarat după plecarea antrenorului de la echipă că acordul care inițial a fost de ddouă luni și prelungit cu încă o lună nu a mai fost prelungit de către club, lăsând să se înțeleagă că nu a fost mulțumit atât el cât și jucătorii de prestația lui Dragan. „Am petrecut o perioadă frumoasă alături de Dragan Svetozarevic. La început am avut o înțelegere pentru două luni, după care am decis prelungirea cu încă o lună. Din păcate acest acord a ajuns la final. Pot spune că atât eu, cât și jucătorii și întreg stafful tehnic, am avut ce învăța de la el. Drumurile noastre s-au despărțit aici, el a ales să meargă acasă pentru a se gândi la ce e mai bine pentru viitorul lui. Îi mulțumim pentru tot și ne dorim să menținem nivelul ridicat. Dragan Svetozarevic a fost un om care și-a lăsat amprenta asupra acestei echipe și a fost iubit de întregul coletiv. Singurul meu regret este că nu a apucat un meci cu sala plină pentru a vedea cum publicul clujean poate fi al șaptelea jucător”, a declarat mangerul Bogdan Ungureanu.


Chiar înainte de placarea de la club, echipa de volei masculin Universitatea Cluj a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut, la Dej, unde mai mulți suporteri au afișat banner cu mesaje cu mesaje acide adresate ministrului Tineretului și Sportului.

Antrenorul Dragan Svetozarevic (n. 16 august 1972) a plecat de la Universitatea Cluj înaintea partidei cu CS Volei Municipal Zalău, pierdut cu scorul de 3-0 (25-19, 25-21, 25-14).


Aceasta venise la Cluj-Napoca tot înaintea unui joc cu echipa din Sălaj.

Pe perioada cât a fost el antrenor la echipa din Cluj, „studenţii” au reuşit trei victorii, ocupând locul 9 înaintea partidei de miercuri.


Cu toate acestea, după mai puţin de trei luni de activitate în club, tehnicianul în vârstă de 43 de ani a anunţat că părăseşte echipa. Deocamdată, lotul său a fost luat de Romeo Lotei, cel care a promovat echipa din liga secundă şi cu care „alb-negrii” a început sezonul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter