Sport

Universitatea Cluj a remizat cu Național Sebiș în primul meci amical, scor 2-2

Echipa antrenată de Mihai Teja, Universitatea Cluj, a remizat în fața formației din Liga a III-a, Național Sebiș.

Pe o ninsoarea deasă, echipele antrenate de Mihai Teja și cea antrenată de Adrian Neaga s-au întâlnit în primul meci amical după pauza de iarnă.

Universitatea Cluj a început meciul în forță și după doar zece minute „studenții” conduceau cu 1-0 prin reușita lui Calcan. Încă 13 minute le-au trebuit gazdelor pentru a mări avantajul la 2-0, tot printr-o reușită a lui Calcan care a șutat din careu iar după ce mingea a jonglat cu cele două bare laterale a intrat în poata sebișenilor.


Sebișanul Gelu Velici a redus din avantajul gazdelor după ce a marcat de la zece metri, în minutul 28, după o greșeală în apărarea Universității Cluj.

Repriza secundă a fost mai lipsită de spectaculozitate, singurul gol fiind marcat de portarul clujenilor, Țicrea, în propria poartă.


Lorant Kovacs, cel despre care se spunea că a fost transferat în prima ligă din Ungaria, a fost folosit de Mihai Teja în prima repriză iar în repriza secundă Raul Ciupe a avut câteva intervenții pentru „șepcile roșii”.

Potrivit stiridesport.ro, Universitatea Cluj are în acest moment în probe un atacant francez, Yannick Agro. Acesta are 27 de ani, 1,82m și a mai jucat pentru Herthei Berlin și FC Wohlen. Tot în probe se mai află doi tineri fotbaliști, Alexandru Dan și Robert Gheorghe.


Formațiile folosite de Universitatea Cluj
Prima repriză: Niczuly - Keresztes, Crișan, Mutu, Hîmpea - Boboc, Alexandru Dan - Greu, Calcan, Chiacu - Lemnaru.
Repriza secundă: Ţicrea - Ciupe, Cordoș, R.Gheorghe, Berci - Kovacs, Cândea - N. Janos, C. Popescu, Ursu (Patrick Popescu) - Schieb.

Formațiile folosite de Naţional Sebiş
Prima repriză: Tomșa – Dăruială, Stupu, Țoca, Cherecheș – Susan, Zurbagiu, Lazea, Z. Radu – Mihuța – Velici.
Repriza secundă: Bujor – Rosenblum, Basic, Neacșu, Cherecheș – Lazea, Avramescu – Stoian, Unguru, Rus – Lazăr

Ultimele Stiri
abonare newsletter