Sport

CFR ajunge în semifinalele Cupei României după victoria cu 2-1 în fața Iașiului

Formația CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a învins, în deplasare, echipa CSMS Iași, cu scorul de 2-1 (0-0), în sferturile de finală ale competiției.

Oaspeții au deschis scorul în repriza secundă, prin Adrian Păun (55), ieșenii au restabilit egalitatea prin Vasile Gheorghe (77), dar clujenii au mai înscris o dată, prin camerunezul Leo Beleck (83).

Aceasta este prima victorie a tehnicianului portughez Toni Conceicao în al doilea său mandat.


Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, după calificarea în semifinalele Cupei României, că înaintea meciului cu CSMS Iaşi, scor 2-1, le-a cerut jucătorilor să aibă atitudine şi a precizat că formaţia sa se poate gândi la trofeu. „Este o victorie importantă pentru noi şi mă bucur că am reuşit să schimb ceva în mentalitatea jucătorilor. Sper ca prin acest succes să fie altă atmosferă la echipă. Noi veneam după înfrângerea din campionat de la Botoşani şi aveam mare nevoie de acest rezultat. În zilele dinaintea meciului am pus accentul pe factorul psihologic şi singurul lucru pe care l-am cerut jucătorilor a fost atitudine. Mă bucur că le-am adus încrederea de care aveau nevoie. Am ajuns în semifinalele competiţiei şi, chiar dacă nu aveam ca obiectiv acest trofeu, acum suntem îndreptăţiţi să sperăm. Pentru finalul de campionat ne dorim să recuperăm cele şase puncte de la TAS şi să jucăm în play-off”, a spus Conceicao.

CFR se alătură echipelor ASA Târgu Mureș și Dinamo în careul de ași al competiției. Ultima semifinalistă va fi decisă joi seara, dintre FC Viitorul Constanța și Steaua București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter