Sport

Clujenii au ajuns pe podium la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Belgrad - FOTO

În perioada 3-7 decembrie s-a desfășurat la Belgrad, în Serbia, a șasea ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, competiție la care s-au calificat cinci sportivi de la Clubul Sportiv Fortuna Cluj.

Trei dintre ei s-au calificat la categoria copii: Nas Matei-Cristian la categoria baieți IV (6-7 ani), Nas Maria-Carina și Chirca Lucia-Elena la categoria fete III (8-9 ani) și doi seniori Semerean Delia-Adriana și Uruc Octavian.

La această competiție au participat peste 1.400 sportivi din 47 de țări, România ocupând la final locul I pe națiuni. Sportivii de la Fortuna Cluj au avut execuții merituoase obținând două medalii de aur prin Semerean Delia-Adriana în proba de kata echipe senioare și Uruc Octavian în proba de  kata echipe seniori și patru medalii de bronz prin Nas Maria-Carina la proba de kumite individual la categoria fete III (8-9 ani) și Semerean Delia-Adriana la probele de kata individual, kumite individual senioare și kumite echipe senioare.


Sportivii de la Fortuna Cluj au avut execuții remarcabile la toate probele la care au participat clasându-se pe locuri meritorii: Uruc Octavian locul 5 la proba de kata individual, Nas Matei-Cristian, Nas Maria-Carina și Chirca Lucia-Elena în primii opt la probele de kata iIndividual, kihon individual și respective kata iIndividual.

Etichete: karate
Ultimele Stiri
abonare newsletter