Sport

Baschetbaliștii clujeni își doresc revanșa după eșecul de la Târgu Jiu

U-Banca Transilvania va întâlni, în etapa a 8-a a Ligii Naționale de baschet masculin, echipa de pe locul 10, BCM U Pitești, într-un meci în care elevii lui Marcel Țenter își doresc revanșa după înfrângerea usturătoare din etapa trecută.

Antrenorul echipei clujene, Marcel Țenter, a declarat, la conferința de presă organizată înaintea meciului, că este dezamăgit de ultimul meci, cel în care echipa clujeană a avut ca adversară formația CS Energia Târgu Jiu, când au fost învinși în ultimele cinci minute. „Suntem pregătiţi pentru acest meci, suntem conştienţi de importanța partidei, în special pentru că vine după acest eşec de la Târgu Jiu. Acolo a fost un joc pe care puteam să îl câştigăm. Am controlat acest meci aproximativ 35 de minute, însă am avut o mare dezamăgire la final, pentru că rezultatul ne-a fost defavorabil, în special din cauza greşelilor noastre. Deci, cu atât mai mult, meciul de vineri are o semnificație foarte mare pentru noi. [...] Nu vreau să iau din meritul echipei din Târgu Jiu, care a înscris patru aruncări de trei puncte grele, nu au fost aruncări deschise, au fost contestate, însă le-au marcat şi este meritul lor şi, până la urmă, datorită acestor ultime trei minute şi jumătate au meritat să câştige acest meci deşi, repet, o mare parte din joc a fost controlat de noi şi cu atât este mai mare dezamăgirea noastră!”, a declarat antrenorul echipei clujene.

În ceea ce privește următorul meci, cel în care va avea ca rivală echipa BCM U Pitești, Marcel Țenter afirmă că speră ca la finalul partidei jucătorii clujeni să fie învingători. „Ştim că spectatorii, fanii, aşteaptă foarte mult de la echipa noastră şi noi vrem să le oferim un spectacol baschetbalistic desăvârşit, care să se încheie cu o victorie. Ne antrenăm din greu în fiecare zi şi sper că toată această muncă şi acest efort să se finalizeze cu un meci bun vineri. Chiar dacă nu este gata construcţia echipei noastre, sper să fim mai aproape de baschetul pe care ni-l dorim”, a declarat Marcel Țenter.


Meciul U-Banca Transilvania - BCM U Piteşti din etapa a 8-a a Ligii Naţionale de Baschet va avea loc vineri, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare începând de joi, 12 noiembrie, după următorul program:
Joi, 12 noiembrie, de la ora 12:00 - 18:00
Vineri, 13 noiembrie, de la ora 10:00 - 19:00.


Bilelete se vor putea achiziționa de la casa de bilete a Sălii Polivalente, preţul lor fiind unic: 10 lei. Copii sub 3 ani au acces gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter