Sport

CS „U” Cluj: „Motivele pentru această situaţie nu le putem accepta şi nu le vom înţelege niciodată”

Conducerea CS „U” Cluj afirmă că au făcut toate demersurile de a negocia protocolul cu Universitatea Babeș-Bolyai, în vederea cazării sportivilor în căminul XXI, dar că nu s-a ajuns la nici un consens.

În urma articolului postat ieri pe Monitorul de Cluj, președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, nu a putut fi contactat telefonic, însă, miercuri, pe site-ul oficial al clubului a fost postat un comunicat în care conducerea clubului recunoaște faptul că au primit înștiințarea din data de 15 iunie înaintată de conducerea UBB Cluj și afirmă că aproape în totalitate sportivii clubului au fost transferați către cămine ale altor universități din Cluj-Napoca.

„Am avut mai multe întrevederi cu conducerea Universităţii Babeş-Bolyai, ultima în data de 15 septembrie, la care a participat şi domnul rector. Nu am reuşit să obţinem nici măcar o diminuare a numărului de camere lipsă, poziţia conducerii UBB fiind cât se poate de fermă în acest sens. Motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie nu le putem accepta şi nu le vom înţelege niciodată. Aşa cum nu putem înţelege de ce zeci de ani am trăit în bună înţelegere şi respect cu Universitatea Babeş-Bolyai, iar acum nu se mai poate.


Problema cazării sportivilor este în mare parte rezolvată. În acest moment mai căutăm soluţii pentru un număr de şase camere pe care nu le vom putea elibera până când nu avem unde să-i cazăm pe sportivi”, scrie în comunicatul transmis de Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Citiți: „Vasu făcea de ani buni presiuni și amenința UBB-ul când negociam”
și Sportivi „U” Cluj, dați afară din cămine. Vasu știa din iunie de situație

Ultimele Stiri
abonare newsletter