Sport

CFR Cluj în grupă cu Târgu Mureș, Astra, Petrolul și Steaua la tragerea la sorți pentru optimile Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României, ediţia 2015-2016, care va avea loc, miercuri, de la ora 13.00, la Casa Fotbalului.

Conform site-ului oficial al FRF, echipele care au trecut de faza şaisprezecimilor de finală au fost împărţite în trei urne:

Urna A: FC Steaua, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti;


Urna B: FC Dinamo, FC Botoşani, Pandurii Târgu Jiu, CSMS Iaşi, FC Viitorul, Concordia Chiajna, ACS Poli Timişoara;

Urna C: FC Viitorul II, SC Bacău, FCM Baia Mare, FC Braşov.


La tragerea la sorţi, se vor grupa echipe din urna A cu echipe din urna C (4 jocuri) şi, în continuare, o echipă rămasă din urna A cu o echipă din urna B (un joc). Cele şase echipe rămase în urna B se vor grupa între ele.

Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter