Sport

Handbaliștii clujeni au pierdut primul meci în Sala Polivalentă

Elevii antrenați de Radu Samoilă, antrenorul echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, au pierdut, cu scorul de 26-18, meciul jucat, sâmbătă, în compania grupării CSM Făgăraş.

Confruntarea a contat pentru etapa a II-a a Seriei B din Divizia A şi s-a disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. La finalul partidei, Vlad Breazu, autor a patru goluri, a fost cel mai bun marcator din tabăra „alb-negrilor”. Din echipa clujeană s-au mai remarcat Mihai Miroiu, Liviu Hossu şi Bogdan Barb, fiecare reuşind câte trei goluri.
„Sunt foarte dezamăgit de evoluția de sâmbătă și nu doar că am pierdut un meci, ci faptul că am pierdut într-o manieră categorică. Într-adevăr am pierdut în fața unei echipe care a fost bine organizată, care se vede că are jucători cu mulți ani jucați împreună și că s-a mai și întărit în această vară cu jucători de valoare. Asta nu scuză în nici un fel evoluția noastră, mai ales maniera de abordare pe care au avut-o băieții. Dacă nu ne vom trezi repede va fi foarte rău și voi lua măsuri drastice împreună cu conducerea”, a declarat Radu Samoilă, antrenorul handbaliștilor clujeni.

În etapa următoare, „U” Cluj va juca pe terenul echipei ACS Muhlbach Sebeş, formaţie ce a suferit două înfrângeri în primele două runde ale campionatului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter