Sport

Judoka Loredana Ohâi s-a calificat în optimile de finală de la Baku

Clujeanca Loredana Ohâi s-a calificat joi în optimile de finală ale turneului feminin de judo la categoria 57 kg, din cadrul Jocurilor Europene 2015 de la Baku (Azerbaidhan), în timp ce Violeta Dumitru și Monica Ungureanu au fost eliminate la categoria 48 kg.

Judoka legitimată la CSM Cluj-Napoca, Loredana Ohâi, a învins-o prin yuko pe elvețianca Larissa Csatari la categoria 57 kg și va lupta în optimi cu olandeza Sanne Verhagen.

Monica Ungureanu a fost învinsă în optimile de finală prin ippon de turcoiaca Ebru Sahin. Cealaltă reprezentantă a noastră la 48 kg, Violeta Dumitru, a fost învinsă în 16-imi de portugheza Leandra Freitas prin yuko.


Tot în cadrul comepetițiilor de la Baku, scrimerul legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, Radu Dărăban, a fost eliminat în faza grupelor în concursul individual masculin de floretă din cadrul Jocurilor Europene 2015 de la Baku, după ce a pierdut toate cele patru meciuri disputate joi, în cadrul Grupei D.

Dărăban a fost învins pe rând de germanul Georg Doerr (4-5), britanicul Marcus Mepstead (2-5), italianul Alessio Foconi (2-5) și polonezul Leszek Rasjki (2-5), ratând astfel orice șansă de a mai accede în faza următoare a competiției.


Bianca Pascu este a doua reprezentată a României care evoluează joi în concursul de scrimă al Jocurilor de la Baku, în proba individuală de sabie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter