Sport

Un nou turneu de fotbal pentru copii va fi inaugurat in acest weekend la Cluj

Aproximativ 700 de copii şi 1500 de părinţi vor fi prezenţi în acest weekend la prima ediţie a evenimentului sportiv „Napoca Junior Cup 2015”.

Peste doar o zi va începe prima ediție a turneului de fotbal pentru copii și juniori Napoca Junior Cup 2015. Se anunță încă de acum o competiție foarte interesantă, care vine în beneficiul viitoarelor staruri ale fotbalului românesc.

Turneul de Fotbal „Napoca Junior Cup 2015” este organizat de Asociaţia Club Sportiv „Fotbal Club Transilvania Cluj” şi se adresează copiilor cu vârste între 9 - 12 ani. La acest turneu vor participa 56 de echipe, aproximativ 700 de copii și 1500 de parinți.


Alin Cazan, cel care a venit cu ideea acestei competiții, a declarat că această competiție a venit din cauza turneelor județene care sunt la un nivel scăzut și că își dorește un start cu dreptul pentru ca cei mici să poată reveni și anul viitor. „Eu lucrez de mulți ani cu cei mici și pot să spun că știu cam ce trebuie pentru ca un jucător să se dezvolte frumos. Cum nivelul campionatelor județene de fotbal nu este unul ridicat, trebuie să participi la diferite turnee pentru a putea să-ți verifici nivelul de pregătire. Tocmai de aceea, am decis să facem turneul Napoca Junior Cup, pentru a le da posibiltatea celor mici să aibă ca adversari echipe din alte zone și pentru a vedea unde mai au de muncit. Deocamdată turneul „Napoca Junior Cup 2015” este la început, așa că încercăm să facem tot posibilul să avem un start cu dreptul și să facem ca șederea tuturor celor mici ce vor participa să fie o adevărată aventură. Adică, să aibă parte de meciuri tari, dar și de o adevărată mini-vacanță înaintea vacanței de vară în frumoasa zonă a Clujului”, a spus Alin Cazan.

Prima ediție a turneului de fotbal pentru copii și juniori Napoca Junior Cup va avea parte de dueluri foarte interesante la toate cele patru categorii de vârstă. Astfel, în urma tragerii la sorți, la categoria U13 - 2003, cele 20 de formații au fost împărțite în patru grupe a câte cinci echipe.


Turneul Napoca Junior Cup 2015 se va desfășura în perioada 19 – 21 iunie, la Baza Sportivă Unirea din Cluj Napoca. Competiția este structurată pe patru categorii de vârstă: U13 – 2003, U12 – 2004, U11 – 2005, U10 – 2006.

Ultimele Stiri
abonare newsletter