Sport

Se întâmplă în liga a 3-a! Un jucător accidentat grav a așteptat aproape o oră în ambulanță fluierul final al meciului

„Virușii verzi” au învins, vineri, echipa de pe locul 4 al Ligii a 3-a, Seria V, FC Zalău, prin reușitele lui Gașpar și penalty-ul transformat de Lupu.

Pentru Sănătatea Cluj este al doilea meci consecutiv pe care îl câștigă pe teren propriu, după cel în fața formației CS Oșorhei, scor 2-1.

Meciul a fost unul aproape în totalitate controlat de clujeni care încă din minutul 15 au deschis scorul și i-au făcut pe sălăjeni să atace mai mult poarta echipei oaspete. La puțin timp după fluierul de început a reprizei secunde, Lupu reușește să transforme un penalty și a pecetluit scorul la 2-0 pentru Sănătatea Cluj.


Un eveniment scandalos: accidentat grav, un jucător de la FC Zalău a fost nevoit să aștepte aproape o repriză întreagă fluierul final al arbitrului Popa Sergiu

 La finalul meciului, sălăjenii i-au cerut explicații arbitrului care nu a acceptat ca meciul să rămână câteva minute fără ambulanță. „Nu se poate așa ceva, să-l ții în mașină o repriză pentru că nu mai este o altă ambulanță la meci”, a spus un suporter la finalul meciului.


Rezultatele meciurilor disputate în etapa a 22-a a Ligii a 3-a, Seria V:
Sănătatea Cluj - FC Zalău     2-0
Al. Gaşpar (15), Ad. Lupu (48 - pen.)
FCM Avântul Reghin - Metalurgistul Cugir       1-2
V. Stoica (22) / Tăban (6), Şt. Radu (26)
Unirea Dej - CS Oşorhei   1-2
A. Moldovan (85) / Pintea (25), Ov. Popa (70)
CSC Sânmartin - CS Iernut    0-2
M. Pastor (43), Şt. Popa (47)

Ultimele Stiri
abonare newsletter