Sport

Eugen Trică a demisionat după 3 luni de eșecuri

Antrenorul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a demisionat de la conducerea echipei după ce aseară clubul din Gruia a avut parte de cel mai mare eșec din ultima vreme.

Eugen Trică este al 30-lea antrenor care este schimbat în acest sezon în România. El a venit la conducerea echipei plin de încredere în reușita echipei, în luna ianuarie, după ce Vasile Miriuță demisionase cu puțin timp înainte de finalul turului din cauza problemelor financiare care existau la CFR 1907 Cluj.
„DA, este adevărat, am hotărît încă de aseară să ne despărţim, sper că prin acest şoc la echipă, cum se spune, prin pleacarea mea, CFR-ul să aibă parte de acel deblocaj şi să câştige. Îmi asum aceste rezultate, sunt supărat că nu am reuşit să le fac o bucurie suporterilor, nu am ce să le reproşez jucătorilor, au demonstrat că sunt caractare. În semifinala cu „U” am încercat să dăm totul, a lipsit doar golul. De echipă se va ocupa Feri Dican”, a spus Eugen Trică pentru stiridesport.ro

Pe site-ul clubului, oficialii din Gruia au anunțat despărțirea de antrenorul Eugen Trică, în urma înfrângerii din semifinalele Cupei României.
„Astăzi, Eugen Trica a renunțat la poziția sa de la echipă, din dorința de a oferi un nou început din punct de vedere motivațional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment 0 pe care toți îl așteptăm. Mulțumim Eugen pentru munca și efortul depus în această perioadă în slujba echipei noastre!”, au confirmat oficialii clubului.


Echipa din Gruia a reușit, de la începutul anului, cinci înfrângeri și trei remize, marcând doar un singur gol în meciul cu Viitorul Constanța (1-2).

abonare newsletter