Sport

FC Universitatea întoarce obrazul rivalei din Gruia, 200 de lei un bilet pentru peluza echipei oaspete

Biletele pentru returul semifinalei Cupei României „Timişoreana”, de miercuri, 1 aprilie, se vor pune în vânzare începând de vineri, 27 martie.

Peste o săptămână, Universitatea Cluj va întâlni pe CFR 1907 în returul semi-finalelor Cupei României „Timişoreana”, după 0-0 în prima manşă.

Clubul FC Universitatea Cluj va pune în vânzare biletele pentru acest meci începând de vineri, 27 martie, şi, foarte important, abonaţii vor avea acces gratuit.


Preţurile biletelor sunt următoarele:
Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei
Peluza a II-a (inel inferior): 200 de lei
Peluza I (inel inferior): 200 de lei

Programul de vânzare al biletelor va fi următorul: vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi (între orele 12:00 şi 18:00), miercuri (între orele 10:00 şi 19:30). Foarte important de reţinut, în ziua partidei, miercuri, 1 aprilie, casele de bilete se vor închide la ora 19:30, respectiv cu două ore înaintea meciului.


Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre „U” şi CFR 1907 se va disputa miercuri, 1 aprilie, de la ora 21:30, şi contează pentru returul semi-finalelor Cupei României „Timişoreana”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter