Sport

CS U Cluj a învins echipa CSM Oradea în barajul pentru locurile 11-12

Baschetbalistele clubului Universitatea Cluj au reușit să se impună pe terenul echipei CSM Oradea cu scorul de 57-54 și să câștige prima parte a Play-Out-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Cu un început destul de slab, echipa antrenată de Florin Covaciu și Mihai Coldea, au reușit să se impună în al doilea meci al Play-Out-ului LNBF cu scorul de 57-54 (12-20, 9-15, 15-10, 21-9) după ce în primul meci s-au impus cu scorul de 73-65.

În repriza a doua, după o șendiță care a mobilizat foarte bine echipa, clujencele au început să dea totul pe teren reușind atât în apărare, cât și în atac, să formeze o echipă compact și să înscrie nu mai puțin de 36 de puncte.


Acest rezultat propulsează echipa CS Universitatea Cluj la barajul pentru locurile 9-10.

Antrenorul Mihai Coldea a declarat, după meciul de duminică, că este fericit pentru rezultatul echipei și pentru modul în care au reușit să se impună pe teren fetele, el afirmând că „a fost un meci de povestit nepoților”. „Am făcut un meci slab în primele două sferturi, tinerele noastre jucătoare acuzând emoții puternice, lucru care s-a văzut la procentajele aruncărilor. Apoi fetele au fost fantastice și au creat o atmosferă incredibilă și în condițiile unei apărări aproape perfecte și în ciuda unor decizii de arbitraj, să le spunem controversate, am reușit să ne apropiem victoria și să ne îndeplinim obiectivul propus. A fost un meci ale cărui sferturi trei și patru nu le voi putea uita niciodată. Ne-am aparat cu toate 12 jucătoarele și am atacat la fel în 12. A fost meci de povestit nepoților. Sunt mândru de fetele noastre care merită toate laudele”, a declarat Mihai Coldea.


Următoarele mecuri pentru echipa clujeană vor fi pentru locurile 9-10 al Play-Out-ului LNBF.

Marcatoare: Williams - 24 puncte; Gardner - 18 p.; Heagu - 7 p.; Gal - 3 p.; Szocs - 3 p. și Gavrilă - 2 p.

abonare newsletter