Sport

Potaissa câștigă pe teren propriu dar părăsește cupa EHF

Potaissa Turda a reușit să facă un joc frumos și a câștigat la trei goluri un meci care a contat mai mult pentru fani decat pentru puncte.

După ce în manșa tur a cupelor europene EHF echipa Potaissa Turda a reușit să fie înfrântă la o diferență de 15 goluri, în retur jucătorii pregătiți de Horațiu Gal s-au impus încă din primele minute în fața echipei croate, RK Nexe, scor final 26-23.

Fără speranțe la calificare, Potaissa Turda a jucat bine astăzi în fața propriilor fani, în returul cu RK Nexe. Diferența dintre cele două echipe s-a făcut în apărare, unde croații au fost vizibil incomodați de defensiva avasantă și agresivă a Potaissei. La finalul meciului, diferența era aceeași ca și la pauză, de trei goluri, 26-23, o victorie de moral și de palmares pentru ardeleni.


Potaissa Turda-RK Nexe 26-23 (14-11)
Potaissa Turda: Varo, Szopka (portari), Alisie 5 goluri, Cîntec 3, Liberț 3, Marian 3, Cîmpan 3, Ignat 3, Lazăr 3, Dediu 2, Adomnicăi 1, Rogoz, Ștef, Thalmaier, Fazekas
RK Nexe: Lelic, Juzbasic, E. Vesligaj (portari), Herceg 7 goluri, Bozic 6, Eter 4 (2 din 7m), Celebi 2, Kruzic 1, Sokolic 1, Sakic 1, Vegar 1, Gadza, Crnic, Mrdenovic, Tomas, L. Vesligaj

Etichete: potaissa turda
abonare newsletter