Sport

Cu doar două meciuri câștigate baschetbalistele încheie turul ligii

Universitarele încheie turul Ligii Naționale de Baschet Feminin cu înfrângere în fața echipei de pe locul 6 și rămân doar cu 15 puncte la general.

Echipa feminină de baschet a CS „U” Cluj a disputat ieri, 19 noiembrie, un meci ce a contat pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, în deplasare la CS BC Danzio Timișoara.

Elevele antrenate de Florin Covaciu au început foarte greu partida, pierzând primul sfert la 17 puncte (26-9). Cu toate că au câștigat celelalte trei sferturi, nu a fost destul pentru a întoarce rezultatul în favoarea lor, jocul încheindu-se cu scorul de 74 la 65 pentru timișorence (26-9, 13-18, 17-19, 18-19).


Antrenorul a declarat după meci, potrivit site-ului u-cluj.ro, că doar primul sfert l-au pierdut clujencele, după care fetele au și-au revenit dar nu destul. „Din păcate meciul l-am pierdut în prima repriză, după care celelalte trei sferturi le-am câștigat, dar nu a fost suficient”, a declarat antrenorul „alb-negrelor”, Florin Covaciu.

Partida s-a desfășurat în sala Constantin Jude, din Timișoara și a fost arbitrată de cuplul de arbitrii Alin Dragoș - Mate Andras Stretea, iar comisar delegat din partea FRB a fost Takacs Karoly.


Principalele marcatoare pentru echipa clujeană au fost: Amber Jones – 20 puncte, 10 recuperări și 5 assituri, Kristina King – 13 puncte și 6 recuperări și Cristina Gavrilă, cu 10 puncte și 4 assituri.

Universitarele au încheiat cu acest meci turul de campionat și se situează pe locul 11 în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin, cu doar două meciuri câștigate și 15 puncte la total.

Ultimele Stiri
abonare newsletter