Sport

Simona Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

Sportiva română Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, alături de Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova, Na Li şi Serena Williams, câştigătoarea urmând să fie aleasă de reprezentanţii mass-media şi de fani.

Fanii își vor putea vota favorita până joi, 20 noiembrie, la ora 23.59.

Voturile fanilor vor conta cât unul dintre voturile reprezentanţilor presei, iar câştigătoarea va fi anunţată la 21 noiembrie.


Simona Halep a câştigat în acest an turneele de la Doha şi Bucureşti, a jucat în finală la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor şi în semifinale la Wimbledon şi Indian Wells.

Americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, a câştigat în 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open, precum şi Turneul Campioanelor.


Sportiva rusă Maria Şarapova, locul 2 WTA, s-a impus în acest an la Stuttgart, Madrid, Roland Garros şi Beijing.

Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA, a câştigat turneele de la Wimbledon, New Haven şi Wuhan, jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, numărul 5 WTA, a câştigat turneele de la Auckland, Monterrey, Birmingham şi Tokyo, iar Na Li (China), care s-a retras din activitate în acest an, s-a impus la Shenzhen şi la Australian Open, relatează Medifax.


În 2012 şi 2013, jucătoarea anului a fost Serena Williams.

Ultimele Stiri
abonare newsletter