Sport

Dorin Pintea a fost demis de pe banca tehnică a clubului

Conducerea clubului de baschet masculin, U-Banca Transilvania, a trimis un comunicat prin care anunță faptul că Dorin Pintea nu mai este antrenorul echipei.

Președinte executiv al C.S. „U” Mobitelco Banca Transilvania Cluj, Mircea Cristescu a trimis că în această seară conducerea clubului a luat decizia de demitere a antrenorului Dorin Pintea de pe banca tehnică a echipei de seniori, asta după ce cinci meciuri jucătorii au pierdut meciul în ultima repriză. „Astăzi am luat decizia, împreună cu board-ul de conducere al clubului, de a-l schimba pe antrenorul Dorin Pintea. În această seară, a avut ultimul antrenament, iar de mâine dimineață va veni noul antrenor, Marcel Tenter. Îi mulțumim lui Bobo pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru, rămâne să îi găsim un loc în organigrama clubului, bineînțeles, de comun acord”, a spus Mircea Cristescu.

În locul lui Dorin Pintea, cel mai vehiculat nume este cel a lui Marcel Țenter care așteaptă un semn din partea conducerii U-BT după ce și-a dat demisia de la Albacomp Fehervar. El a afirmat că echipa clujeană este prima variantă în cazul revenirii pe banca tehnică. „Clujul a fost și este mereu prima opțiune pentru mine, pentru că aici am trăit cele mai frumoase momente în baschet. În acest moment nu pot spune mai multe, pentru că ei au antrenor, iar eu am și alte oferte. Veți afla la momentul respectiv unde voi alege să merg”, a spus Marcel Țenter pentru știridesport.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter