Sport

Victorie zdrobitoare în Superligă

Echipa de fotbal feminin a Clujului, Olimpia Universitatea Tehnică, a câștigat meciul în fața echipei Universitatea Alexandria cu scorul de 17-0.

Campioana României la fotbal feminin continuă să învingă toate echipele cu care joacă în Superliga și își păstrează intactă rubrica în dreptul careia sunt trecute golurile încasate.

Ultima echipă învinsă de jucătoarele din Cluj-Napoca a fost ieri auto-intitulata „Barcelona” din Alexandria care a terminat meciul din etapa a șasea cu scorul de 17-0 (12-0 la pauză), acest scor fiind mai degrabă unul potrivit pentru un meci de handbal decât de fotbal. Scorul năucitor pe care l-a înregistrat pe teren propriu echipa Olimpia Cluj nu este recordul din această ediție de campionat, echipa din București fiind cea care în etapa a patra a primit 18 goluri din partea echipei clujene.
Olimpia Cluj a jucat în fața echipei din Alexandria în formula 4-3-3, aliniind în echipa de start următoarele jucatoare: Ganea Mirela (Boanda Lavinia 60’) - Pinczi Anita; Corniciuc Corina; Ficzay Maria (Desmerean Laura 55’); Corduneanu Andreea - Borțan Ioana; Voicu Andreea (Ciolacu Mihaela 52’); Vago Fanni - Giurgiu Adina (Indrei Dariana 60'); Batea Mara și Lunca Alexandra.


Antrenorul echipei din Cluj, Mirel Albon a declarat că se bucură de acest rezultat și de drumul bun pe care îl are echipa condusă de el. „Mă bucur că echipa își continuă drumul ascendent din punct de vedere al calității jocului. Sperăm să continuăm la fel până la finalul sezonului, astfel încât să putem să pregătim sezonul de primăvară, să trecem la un nivel superior, iar anul viitor, în Champions League să facem cel mai bun parcus. Legat de adversarul de astăzi, echipa din Alexandria mi se pare o echipă cu potențial, însă lipsa de experiență și faptul că nu au cunoscut potențialul echipei noastre le-au făcut pe jucătoarele Universității să se piardă în multe momente ale jocului, lucru reflectat și pe tabela de marcaj. Totuși, cred că Alexandria este o echipă care va avea un cuvânt de spus în fotbalul feminin românesc, și chiar în acest an poate fi una din echipele care poate prinde play-off-ull Superligii”, a declarat Mirel Albon.
Următorul meci pentru echipa Olimpia Universitatea Tehnică Cluj va avea loc duminică, 9 noiembrie, pe stadionul „Hanul Doctorului” din Craiova, unde va întâlni în deplasare echipa CS Real Craiova.
Rezultatele etapei a șasea: CFR 1933 Timișoara - CS Brazi 2-0; ACS Heniu Prundu Bârgăului - FC ASA 2013 Târgu Mureș 0-4; AFC Fair Play Bucureşti - CS Real Craiova 0-4; Olimpia Universitatea Tehnică Cluj - Universitatea Alexandria 17-0

Clasamentul Superliga
1. Olimpia Universitatea Tehnică Cluj 18
2. AS FC ASA 2013 Târgu Mureș 15
3. ACS Heniu Prundu Bârgăului 10
4. CFR 1933 Timișoara 9
5. CS Real Craiova 8
6. Universitatea Alexandria 7
7. CS Brazi 3
8. AFC Fair Play Bucureşti 0

Ultimele Stiri
abonare newsletter