Sport

Suporterii CFR Cluj își schimbă locul pe stadion

CFR Cluj anunță suporterii echipei din Gruia de schimbarea locului pe care îl vor ocupa la meciuri pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Potrivit comunicatului remis de CFR Cluj, suporterii echipei din Gruia vor ocupa începând cu următorul meci sectorul 39 din tribuna 2, asta din cauza schimbărilor din regulamentul UEFA care prevede ca fundația peluzei să fie ridicată din beton și nu din schelă metalică așa cum există în Gruia.
„Datorită schimbărilor permanente de regulament din partea UEFA, schimbări care se doresc a fi implementate în totalitate și în fotbalul din România, Peluza 2 a stadionului nostru este pe cale să nu mai primească acordul pentru a putea fi folosită la meciurile din competițiile interne (Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii) - mai precis, din cauza faptului că peluza 2 nu este ridicată pe o fundație stabilă din beton, ci pe o schelă metalică, aceasta va trebui închisă. Din cauza acestor schimbări a fost închisă Peluza 2 și la ultimele meciuri europene disputate de CFR Cluj. Prin urmare, începând de la meciul cu FC Brașov, care va avea loc la ora 21, luni, 3 noiembrie 2014, noul loc al Peluzei Vișinii va fi în sectorul 39 din tribuna 2. Membrii Peluzei Vișinii vor putea intra în sectorul respectiv pe baza abonamentelor din peluză. La peluză nu vor mai fi vândute bilete decât în sectorul oaspeților. Biletele gratuite destinate elevilor vor fi în sectoarele de lângă sectorul galeriei”, se arată în comunicatul remis de CFR Cluj.

Reprezentanții clubului sunt convinși că această mutare nu va afecta în niciun fel evoluția de până acum a clubului și chiar este o șansă pentru suporterii abonați din tribuna 2 să se alăture galeriei.

Etichete: uefa peluza cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter