Sport

Rezultat remarcabil la tenis pentru jucătorii Universității Cluj

După ce sportivul Dragoş Dima a impresionat prin rezultatele sale, trecându-şi în cont titlul la simplu şi titlul la dublu-mixt, un alt rezultat remarcabil se adaugă la palmaresul tenismenilor clujeni.

Marcel Miron, Dragoş Dima, Ioan Fărcaş, Alex Jecan, Ilie Giurgiu, Mihnea Turcu şi Andrei Cociaşul, au participat ca şi echipă la Campionatul Naţional pe Echipe Seniori, unde au pornit ca favorita numărul 3.

Primul meci pe echipe a fost în compania echipei TCB2, pe care au eliminat-o şi s-au calificat in primele patru, unde au jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare (CS Dinamo Braşov, TC Bucureşti 1, CS Dinamo Bucureşti, „U” Cluj).


Antrenorul secției de tenis a CS „U” Cluj, Turcu Titu a declarat că este mulțumit de prestația tenismenilor clujeni și că s-au prezentat foarte bine la această competiție. „Pe echipe ne-am prezentat foarte bine dar am avut nişte adversari puternici. Cei de la Dinamo Braşov au avut în lot doi componenţi ai Cupei Davis, Adrian Ungur, respectiv Victor Crivoi, noi fiind singura echipă în faţa căreia echipa din Braşov l-a aliniat pe Adrian Ungur. Cu echipa TCB1 ne-am luptat pentru locul 2, a fost o luptă acerbă, după meciurile de simplu ei conduceau cu 3-2, dar prima echipă a noastră la dublu, formată din Dima-Miron, a câştigat împotriva primei echipe la dublu a celor de la Bucureşti, egalând astfel la scor şi trimiţând lupta pentru locul 2 în meci decisiv. După o luptă crâncenă, echipa clujeană Giurgiu-Jecan, a cedat cu greu în faţa echipei Tatomir-Şulea, în setul decisiv cu 7-5. Toţi componenţii s-au prezentat foarte bine, sunt mulţumit de prestaţia lor, locul 3 la echipe ne onorează şi mai mult de atât suntem mulţumiţi deoarece este prima participare, după 25 de ani, a unei echipe clujene la Campionatele Naţionale”, a declarat antrenorul secţiei de tenis a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Turcu Titu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter