Sport

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj își schimbă numele în U-Prodvinalco

Încă cinci ani de parteneriat pentru echipa de rugby masculin, Universitatea Cluj au fost perfectați în cadrul unei întâlniri a reprezentanților firmei Prodvinalco din țară.

Directorul general al Prodvinalco SA, Andi Dascăl a afirmat în cadrul prezentării parteneriatului că Prodvinalco nu este ca alte firme care își fac reclamă prin intermediul unor fundații ci pentru a întoarce la comunitate sprijinul pe care ea îl oferă companiei. „Parteneriatul dintre Pordvinalco și Universitatea Cluj este de peste cinci ani și are la bază întoarcerea către comunitate a ceea ce comunitatea ne-a dat prin faptul că noi, Prodvinalco, ne desfășurăm activitatea în acest oraș de mai bine de 80 de ani. Această susținere pe care Prodvinalco o face de mai bine de cinci ani pentru echipa de rugby nu a avut, nu are și nu va avea un scop comercial. Nu am făcut această asociere și această sponsorizare pentru a ne face reclamă la brandurile noastre așa cum alte firme de băuturi alcoolice o fac prin intermediul unor fundații, reclamă mascată pentru că în domeniul băuturilor alcoolice outdoorul este interzis”, a spus Andi Dascăl.

Totodată directorul general al firmei de băuturi alcoolice a anunțat noua denumire a echipei din competiții, U-Prodvinalco. „De cinci ani de zile suntem parteneri cu echipa de rugby, iar începând de astăzi am decis să întărim acest parteneriat pentru următorii cinci ani prin schimbarea denumirii echipei de rugby în U-Prodvinalco”, a spus Dascăl.


Bogdan Cantor, antrenorul echipei de rugby masculin Universitatea Cluj, a declarat că acest parteneriat îi obligă pe rugbyștii clujeni să aducă anul viitor o medalie la club. „Faptul că vom purta în următoarele etape denumirea U-Prodvinalco nu trebuie decât să ne ambiționeze, să ne trasăm un obiectiv mult mai mare și anume de a aduce o medalie la Cluj-Napoca. Va fi foarte greu dar împreună cu băieții am încredere că vom reuși acest lucru”, a spus Cantor.

După anunțarea încheierii parteneriatului pentru următorii cinci ani, a urmat o sesiune de fotografii, iar seara s-a terminat cu recitalurile formației Compact și Dumitru Fărcaș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter