Sport

Crosul Companiilor, o competiție care te scoate din ritmul muncii

În luna septembrie se dă startul la Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în patru oraşe importante din ţară: Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Oradea și Brașov.

Crosul Companiilor Crosul Companiilor

Cluj-Napoca găzduieşte în luna septembrie cea de-a IV-a ediţie a Crosului Companiilor,  evenimentul fiind o competiţie sportivă cu specific organizaţional, dar în acelaşi timp şi un eveniment social deosebit, dedicat exclusiv angajaţilor companiilor.

Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca.


„Atunci când am creat acest eveniment, am avut în vedere obiectivul de a promova sportul şi valorile sportului între angajaţii companiilor, considerând că practicarea alergării reprezintă o alternativă sănătoasă, practică şi simplă, pentru a echilibra stilul de viata sedentar al muncii de birou. Mai mult, Crosul Companiilor este gândit ca un spectacol al alergării, menit a oferi participanţilor şi publicului o experientă complexă de sport şi relaxare”, a declarat Horaţiu Morar, fondatorul Asociaţiei Runners Club.

Startul va fi dat duminică, 21 septembrie, la ora 10:00 în Piaţa Unirii, alergătorii urmând traseul Piaţa Unirii Sud - Str. Eroilor  - Str. Baba Novac - Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii( est ) – Piata Unirii Sud – Str. Napoca -  Piaţa Unirii.


Traseul se va parcurge de 3 ori, iar distanţa totală masoară aproximativ 5 km.

Crosul Companiilor promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.


Spectacolul alergării propriu-zise va fi completat cu reprize muzicale oferite de Bigtime Production, fiind pigmentat cu sesiuni de încălzire conduse de clubul de fitness Club Moving şi cu festivităţi de premiere.

Aşadar, duminică 21 septembrie, în Piaţa Unirii şi pe străzile Clujului vom avea sportivi, spectatori, alergare, sănătate, bună dispoziţie, muzică, premii și un spectacol marca Runners Club intitulat Crosul Companiilor 2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter