Sport

Florent Sauvadet a fost exclus din lot

Tehnicianul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a decis să-l excludă din lot pe fotbalistul francez, după ce acesta avut o atitudine necorespunzătoare la antrenamente.

Înainte cu câteva zile de confruntarea cu Dinamo Bucureşti de pe Cluj Arena, tehnicianul „şepcilor roşii”, Mihai Teja, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că, mijlocaşul francez de 25 de ani, Florent Sauvadet, a fost exclus din lot.

„Florent Sauvadet e jucătorul Universităţii Cluj. El a avut o atitudine necorespunzătoare la antrenamente, aşa că e exclus din lot. Nu ştiu dacă e pentru trei zile, o săptămână sau mai mult, asta rămâne să decidem. Sauvadet, la fel ca toţi jucătorii, trebuie să se plieze pe o filosofie a Universităţii Cluj. Aici există o disciplină şi toţi trebuie să muncim la unison. Cine nu se conformează, plăteşte”, a subliniat Teja.


Fotbalistul din Hexagon a bifat 6 prezenţe în tricoul alb-negru în returul ediţiei trecute de campionat, iar în prima etapă din actuala stagiune, în disputa de la Târgu Mureş, a fost introdus în teren de Mihai Teja în repriza secundă.

Articol scris de Radu Bărăian, student la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter