Sport

Cât costă un bilet la confruntarea dintre “U" Cluj şi Dinamo Bucureşti

Biletele pentru partida dintre Universitatea Cluj şi Dinamo, contând pentru cea de-a doua etapă din Liga I, se vor pune în vânzare joi, 31 iulie, începând cu ora 12:00 la casele de bilete de la Cluj Arena.

Primul meci de pe teren propriu al Universităţii Cluj din acest sezon al Ligii I se va disputa luni, 4 august, de la ora 21:00, în compania celor de la Dinamo Bucureşti. Un tichet la confruntarea de luni seară dintre cele două combatante valorează între 10 și 100 de lei, în funcţie de locul ales pe stadion.

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 % reducere la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie. Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena. Biletele se vor vinde zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00, cu excepţia zilei de luni, când programul va începe la ora 10:00.


Prețurile biletelor

Peluza I – 10 lei


Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei


Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei


Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Articol scris de Radu Bărăian, student la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter