Sport

Ce spun Boc și Burleanu despre mutarea „U" Cluj la București

Primarul Emil Boc a reacționat după ce conducerea Universității a anunțat că va muta sediul social la București, iar particula „Cluj" va fi îndepărtată din denumirea societății.

„Vom face tot ce ne stă în putință ca tot ce ține de «U» Cluj să rămână și să fie la Cluj. Ne vom apăra cu toate mijloacele legale pe care le avem la dispoziție. În 4 august va fi o ședință la București, iar 15 iulie când avem ședința de CL vom mandata un consilier local care să apere interesele municipiului, astfel încât, așa cum a fost și până acum, Universitatea să rămână la Cluj. Studiem toate aspectele juridice, pentru că sunt lucruri complicate. Sunt regulamentele FRF, legile sportului, legile economice, sunt multe acte juridice care trebuie studiate de către experții noștri pentru a ne da cea mai bună soluție de a proteja o eventuală intenție de a muta numele echipei la București", a transmis Emil Boc.

Burleanu: „U Cluj rămâne acasă"

Nici președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu e de acord cu intenția conducerii clubului clujean. „Acest lucru nu este agreat nici de fanii Universităţii, dar nici de FRF. E o chestiune care încalcă regulamentele Federaţiei. Răspunsul a fost unul ferm din partea noastră. Ni s-a trimis o înştiinţare din acest punct de vedere, dar le transmit fanilor Universităţii, o echipă de tradiţie din fotbalul românesc, că "U" Cluj rămâne acasă", a susținut Burleanu.

abonare newsletter