Sport

Brazilienii din Cluj atacă marele trofeu al Cupei Prieteniei

Echipele Magic Iași și Brazilienii din Cluj-Napoca se întâlnesc în marea finală a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se desfășoară miercuri la Rio de Janeiro.

Fotbaliștii de la Magic Iași au ajuns în ultimul act al competiției după ce s-au impus cu 2-0 în fața echipei Pokemonii din Bistrița Năsăud. Brazilienii au obținut și ei biletele la Rio după ce au trecut cu 3-0 de Phoenix Craiova. Cele două echipe au decolat deja spre Rio pentru a se acomoda cu clima, dar și cu fusul orar.

Au tremurat în semifinale

Cel mai spectaculos meci al echipei Magic Iași a fost în semifinale, împotriva formației Tanzmannschaft din București. Moldovenii au câștigat cu 2-0, la capătul unei partide extrem de disputate. Și pentru Brazilieni cea mai spectaculoasă confruntare s-a produs tot în semifinale, împotriva formației MAV Sports din Timișoara. Clujenii s-au impus cu 2-1 la loviturile de departajare, după ce echipa clujeană a reușit să egaleze în ultimul minut de joc.


„Așa cum am promis am reușit să câștigăm turneul și să mergem la Rio. Brazilienii merg în  Brazilia!  A  fost  o  competiție  incredibilă,  suntem  foarte  bucuroși  că  am participat și că am câștigat-o. Sperăm că o să reușim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă la Cluj. Mulțumim foarte mult suporterilor care au venit să ne încurajeze și mulțumim încă o dată organizatorilor pentru turneul acesta incredibil”, au declarat în unison Brazilienii.

„E  de  nedescris.  Ne  bucurăm incredibil  de  mult.  Au  fost două zile de turneu de neuitat pentru noi, care s-au încheiat cum nu se putea mai  bine. Am întâlnit  o echipă bună în finală, însă în cele din urmă am reușit  să ne concentrăm și să nu fim surprinși de adversar și am câștigat. Vrem să aducem Cupa Prieteniei la Iași”, au replicat jucătorii de la Magic Iași.


Componența echipelor:

Brazilienii: Rareș Vasile Anca, Adrian Rus, Paul Forna, Ionuț Marian, Mircea Crișan, Marius Chiș, Septimiu Daniel Csalai, David Stan, Gabriel Cosmin Crăciun (căpitan).

Magic Iași: Cornel Matcaboja, Ciprian Brighiu, Bogdan Chiper, Tiberiu Beceru, Ciprian Bucovanu, Marius Constantin Vintilă, Ionuț Dumitrașcu, Ștefan Adrian Tudorache, Sorin Călin Marin, Ionuț Știrbets (căpitan).


 

abonare newsletter