Sport

O clujeancă, stea printre stelele Ligii Campionilor!

Clujeanca Teodora Albon va conduce semifinala Ligii Campionilor dintre Birmingham (Anglia) și Tyreso (Suedia), programată sâmbătă, de la ora 16.00.

O clujeancă ține sus stindardul arbitrajului românesc. Este vorba de Teodora Albon, care a fost din desemnată să conducă un meci din fazele superioare ale celei mai importante competiții intercluburi, Liga Campionilor. Soția antrenorului Olimpiei, Mirel Albon, va arbitra semifinala dintre Birmingham și Tyreso, care se desfășoară sâmbătă. Albon va fi ajutată de Petruța Iugulescu și Mihaela Gomoescu (asistenți) și Cristina Dorcioman (al patrulea oficial).

A condus finala UCL din 2013

Teodora Albon e obișnuită cu Champions League. Clujeanca de 36 de ani a împărțit dreptatea în 2012  la semifinala Lyon - Turbine Potsdam, încheiată cu 5-1, iar în 2013 s-a aflat la centru chiar în ultimul act al competiției, la meciul Wolfsburg – Lyon, câștigat de nemțoaice cu 1-0, după un penalty acordat corect de către Albon, spre finalul jocului.


„E o dovadă că munca îmi e apreciată"

Tocmai de aceea, delegarea la partida de sâmbătă nu a surprins-o pe Teodora. „Sunt foarte bucuroasă și, totodată, mândră să mă regăsesc pe lista delegărilor într-o asemenea competiție. Este o dovadă că munca îmi este apreciată. Nu îmi este teamă. Emoții am, desigur, dar mă gândesc mult cum să mi le pot stăpâni. Până acum, am reușit de fiecare dată. Mă ajută mult și experiența acumulată în carieră. E importantă concentrarea pentru a nu face greșeli copilărești. Eu întotdeauna am mare încredere în mine, pentru că știu cum mă pregătesc și sunt o persoană care gândește mereu pozitiv”, a declarat Teodora Albon pentru site-ul FRF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter