Sport

România, amicale cu Albania și Algeria

Naționala de fotbal a României va disputa două amicale în compania Albaniei și Algeriei, în cadrul stagiului de pregătire pe care îl va efectua la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie, în Elveţia.

Elevii lui Victor Pițurcă vor întâlni Albania pe 31 mai (ora 21.00), la Sion și Algeria pe 4 iunie, tot de la aceeași oră, dar la Geneva. Naționala va pleca în cantonamentul din „Țara Cantoanelor” în 29 mai și va reveni în țară în 5 iunie.

„În cursul zilei de astăzi, Federația Română de Fotbal și forul omolog din Albania au ajuns la o înțelegere privind programarea meciului amical România – Albania, la nivelul echipelor naționale de seniori. Partida se va desfășura sâmbătă, 31 mai, de la ora 21:00 (20:00 ora locală), la Sion, și va fi prima disputată de tricolori în stagiul de pregătire din Elveția. Miercuri, 4 iunie, de la ora 21:00 (20:00 ora locală), la Geneva, reprezentativa pregătită de Victor Pițurcă va susține un nou test împotriva selecționatei Algeriei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Federației Române de Fotbal.


Următorul meci oficial al echipei naționale a României este programat duminică, 7 septembrie 2014, în deplasare, împotriva selecționatei Greciei, în preliminariile Campionatul European 2016.

Ultimele Stiri
abonare newsletter