Sport

Lemnaru se cere „afară”: „Mi-ar plăcea să joc într-un campionat puternic"

Valentin Lemnaru mai are contract doar până în vară cu Universitatea Cluj.

Atacantul a refuzat să plece de la echipă în perioada de mercato, însă admite că și-ar dori un transfer în străinătate după ce își va încheia angajamentul cu „șepcile roșii”.

„Din discuţiile avute cu domnul Walter am înţeles că au fost oferte pentru mine în această iarnă, înainte să semnez prelungirea contractului. Până la vară sunt doar împrumutat aici, iar «U» Cluj n-a putut negocia aceste oferte. Mă bucur foarte mult că am rămas la «U» Cluj, sper ca echipa să se salveze de la retrogradare. Vom vedea ce oferte vor fi atunci, m-aş bucura să plec într-un campionat mai puternic, acesta e viusl meu”, a dezvăluit golgheterul Universității, la Digi 24 Cluj.


Lemnaru și-ar dori să-și prelungească aventura la Cluj și din vară, însă cu o singură condiție: „Dacă la anul vor fi obiective mai îndrăzneţe la Cluj, pot să rămân aici fără nicio problemă”.

E modest

Atacantul a reușit 8 goluri în acest sezon, aflându-se pe locul patru în clasamentul golgheterilor, după Antal, Eric (11 goluri), Budescu (10), Buș, Szabolcs Szekely și Hamza (9). Lemnaru a contribuit decisiv la victoriile de pe teren propriu cu Viitorul, Corona Brașov, FC Brașov, Oțelul și Astra. Vârful de 29 de ani e modest însă. „Cu Astra, ne-a ajutat mult faptul că am marcat repede, apoi am închis toate spaţiile. L-am prins şi pe Robert Veselovsky într-o formă foarte bună, ne-a ajutat mult. Nu contează cine a înscris, victoria e a echipei, a staff-ului tehnic. Sunt mulţumit cu cele 8 goluri marcate până acum, mi-aș dori ca şi alt coleg să înscrie la fel de multe, iar la final să ne salvăm”, a susținut Lemnaru.


Bucșa: „E o onoare să port banderola de căpitan"

„U” Cluj a debutat cu stângul în noul an, cu o înfrângere pe terenul Stelei (0-2). „Șepcile roșii" au reușit să strângă rândurile la timp și să obțină o remiză în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care suferise doar două eșecuri acasă în acest sezon. Căpitanul Dan Bucșa a fost cel care a adus un punct în tabăra „studenților”, printr-un gol marcat în repriza secundă. „Din fericire am fost acolo şi am împins mingea în poartă, am avut şi alte ocazii, dar nu mă prea împac cu golul”, a explicat mijlocașul, care se bucură că poartă banderola de căpitan. „ Pentru mine este o onoare și o mândrie în același timp să port banderola lui «U» Cluj, deoarece toţi ştiu ce înseamnă Universitatea pentru Ardeal şi ţară. Sunt bucuros să o port”, a susținut Bucșa, unul dintre cei mai buni jucători ai clujenilor în actuala ediție.

Ultimele Stiri
abonare newsletter