Sport

„Clau-gol”, trup și suflet alături de „U”: „Sper să se salveze de la retrogradare"

Fanii Universității vor să-i organizeze lui Claudiu Niculescu un meci de retragere pe Cluj Arena.

Claudiu Niculescu nu a uitat perioada petrecută în alb-negru. Fostul atacant speră ca trupa universitară să se salveze de la retrogradare. „Îmi doresc ca Dinamo să ajungă în Europa şi «U» Cluj să se salveze. M-aş bucura pentru suporteri şi pentru prietenul meu, Mihai Teja. Îl cunosc foarte bine, pentru că am lucrat împreună. Au adus jucători importanţi şi cu experienţă, care îi vor ajuta”, a dezvăluit Niculescu pentru prosport.ro.

„Suporterii lui «U» vor rămâne mereu în inima mea”

Deși a cunoscut cele mai mari satisfacții la Dinamo, Niculescu își dorește să-și încheie oficial cariera de jucător în tricoul Universității Cluj, formație la care a evoluat în perioada 2010/2012. „Clau-gol” a bifat 42 de meciuri și 18 goluri pentru „șepcile roșii”, fiind unul dintre cei mai iubiți jucători de către galeria trupei clujene. „Despre meciul de retragere, fost o discuţie purtată la iniţiativa suporterilor şi m-a bucurat mult faptul că s-au gândit la aşa ceva. Nu mai trebuie să spun că suporterii lui «U» Cluj vor rămâne mereu în inima mea. M-aş bucura să se întâmple, dar rămâne să găsim o dată în care pot şi eu. Programul până în vară este însă foarte încărcat. Un meci «U» - Dinamo ar fi perfect” a susținut Niculescu. 


Țintește promovarea cu Vâlcea

Claudiu Niculescu a și antrenat de altfel Universitatea, în noiembrie 2010, respectiv în perioada martie - iulie 2012. Tehnicianul și-a dat demisia după eșecul umilitor cu Pandurii (2-6), din prima etapă a sezonului 2012-2013. În prezent, este antrenor la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă cu care țintește promovarea în Liga I. „Vreau să ajung în primul eşalon, dar cu CSM. Mă simt excelent aici, sunt aproape de casă, oamenii sunt minunaţi. Avem un lot bun care poate obţine promovarea, chiar dacă avem adversari puternici ca CS Universitatea, Gloria Bistriţa sau FCM Târgu Mureş”, a încheiat optimist fostul dinamovist.

Ultimele Stiri
abonare newsletter