Sport

Marș de susținere pentru Michael Scumacher la Spa-Francorschamps

Aproximativ 500 de persoane au participat, duminică, pe circuitul Spa-Francorchamps, la un marş de susţinere pentru fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, în decembrie.

„Prin acest marş dorim să transmitem energia pozitivă a tuturor acestor fani lui Michael Schumacher şi familiei sale, pentru ca pilotul să câştige cea mai importantă cursă a vieţii sale”, a declarat organizatoarea evenimentului, o fană din Belgia, Heidi Hendrickx.

Potrivit postului RTL-TVi, alături de fanii belgieni s-au aflat şi susţinători ai lui Schumacher veniţi din Franţa, Olanda, Anglia şi Germania.


Circuitul belgian este un loc cu o semnificaţie deosebită pentru fanii lui Michael Schumacher, a spus Hendrickx. Pe acest circuit a participat germanul la primul său Grand Prix de Formula 1, în 1991, şi a obţinut prima victorie, în 1992. De asemenea, Schumacher este cetăţean de onoare al oraşului Spa, relatază Mediafax.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea în spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter