Sport

Bătaie pentru șefia FRF. Abrudan, ultimul înscris!

Patrițiu Abrudan este ultimul înscris pe lista candidaților pentru președinția Federației Române de Fotbal.

Candidat-surpriză la șefia FRF. Fostul arbitru și actual observator FRF, Patrițiu Abrudan, și-a manifestat intenția de a participa la alegerile din 5 martie. Clujeanul și-a depus candidatura, fiind sfătuit de Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. Principalul său adversar este Gică Popescu, cotat cu cele mai mari șanse să câștige alegerile.

Vasile Avram (fost președinte CCA), Răzvan Burleanu (președintele FR de Minifotbal) și Marcel Pușcaș (fost fotbalist la Steaua și Borussia Dortmund) sunt ceilalți candidați care și-au depus oficial candidatura pentru șefia FRF. Pe listă ar mai putea apărea și alte nume. Gheorghe Chivorchian (fost președinte la Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Bacău și Politehnica Timișoara), Ioan Andone și Sorin Răducanu (fost atacant la Dinamo și la Sportul) au anunțat și ei că iau în calcul această variantă.


Cine este Patrițiu Abrudan

Patrițiu Abrudan a fost responsabilul cu arbitrii observatori din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar în iulie a demisionat din funcție. Clujeanul a deținut și funcția de vicepreședinte al Federației Române de Fotbal cu probleme de amatori până în 2009, când a fost înlocuit cu Vasile Avram. Abrudan a fost și președinte al Asociației Județene de Fotbal Cluj (AJF Cluj), funcție pe care a părăsit-o în mai 2013, după ce a fost ales observator UEFA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter