Sport

Peste 900 de jandarmi asigură ordinea la meciul România - Grecia. Traficul va fi restricționat

Peste 900 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre România şi Grecia, care se va disputa, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion se recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, conform Mediafax.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.


Peste 1.000 de suporteri greci sunt aşteptaţi la acest meci iar accesul acestora în incinta Arenei Naţionale se va face doar prin Poarta dinspre Str. Tony Bulandra. Accesul auto va fi restricţionat în ziua meciului pe Str. Vatra Luminoasă, iar strada va fi destinată parcării autocarelor şi microbuzelor fanilor greci.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor echipei naţionale care nu posedă permise de acces în parcările stadionului să lase autoturismele în zona îndepărtată de stadion pentru a nu îngreuna accesul în complexul sportiv. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.


De asemenea, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice în sensul restricţionării şi fluidizării traficului pe arterele din jurul stadionului. Astfel, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 15:00, gradual şi dacă situaţia va impune, până la defluirea totală a spectatorilor pe:

- strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Arena Naţională, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson.


- strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson, cu excepţia RATB, care va fi deviat începând cu orele 18.00. Mijloacele RATB vor întoarce la Depoul Vatra Luminoasă.

- strada Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Arena Naţională, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson.


Excepţie de la restricţiile rutiere fac autovehiculele destinate situaţiilor de urgenţă, precum şi transportul RATB.

Accesul auto în incinta Arenei Naţionale se va face prin intrările dinspre bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Sergent Vasile Şerbănică.


Rute ocolitoare:

- şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;

- bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – şos. Pantelimon.

 

Etichete: romania grecia jandarmi
abonare newsletter