Sport

Florian Walter, omul cu speranța la “U”

Reîntoarcerea lui Florian Walter la Universitatea Cluj a readus optimismul în tabăra „studenților”. “Putem realiza mul mai multe cu dânsul lângă noi”, a transmis Adrian Borza.

Florian Walter a readus zâmbetul pe buzele jucătorilor, dar nu și pe cele ale suporterilor Florian Walter a readus zâmbetul pe buzele jucătorilor, dar nu și pe cele ale suporterilor

“U” Cluj se află pe un trend ascendent odată cu revenirea lui Florian Walter la cârma clubului „alb-negru”. Omul de afaceri a operat mai multe schimbări în rândul trupei universitare. L-a instalat în funcția de antrenor principal pe Mihai Teja, care a reușit să resusciteze echipa și s-o readucă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.  A doua mutare a finanțatorului a fost numirea în funcția de administrator special a lui Vlad Munteanu, un bun cunoscător al fotbalului german. De asemenea, Walter și-a anunțat implicarea și din punct de vedere financiar. Fostul acționar al Petrolului dorește o campanie masivă de transferuri în iarnă pentru a nu risca retrogradarea echipei.

“Pentru noi e un atu că s-a întors Walter. Putem obține mai multe realizări cu el ca  finanțator. Avem puterea de a ne salva de la retrogradare”, a subliniat Adrian Borza, care, deși a fost curtat în vară de mai multe echipe, a decis să continue la Cluj. “Am avut câteva oferte în vară, dar nu s-au concretizat. Am rămas cu sufletul la “U” Cluj”, a punctat mijlocașul de 28 de ani.


O nouă șansă pentru Dedu

Pus pe linie moartă de Gică Barbu din cauza prestațiilor modeste în tricoul alb-negru, Iulian Dedu pare să beneficieze însă de susținerea lui Mihai Teja. “Dedu e apt fizic. Am vorbit cu el, nu e mulțumit, pentru că își dorește să joace. Știu că a fost criticat pentru lipsa de eficacitate în fața porții, dar pentru mine e un jucător important. Mă bazez pe serviciile lui, nu avem foarte mult atacanți în lot, deci el trebuie să își revină și fizic și psihic”, a mărturisit tehnicianul Universității.

 

abonare newsletter