Sport

Larisa Iordache şi Andrei Muntean au câștigat Cupa Elveţiei la gimnastică

Echipa României, formată din gimnaştii Larisa Iordache şi Andrei Muntean, a câştigat duminică, la Zurich, Cupa Elveţiei, competiţie pentru echipe mixte, în faţa a 7.000 de spectatori.

Larisa Iordache şi Andrei Muntean au câștigat Cupa Elveţiei la gimnastică

Cupa Elveţiei s-a desfăşurat cu preliminarii, semifinale şi finală, punctajul general fiind stabilit prin adunarea notelor fiecărui compoent al echipelor până în finală, când totul a pornit de la zero

Echipa României s-a calificat în finală cu un punctaj total de 88.550 puncte, iar în ultimul act, s-a evoluat la câte un singur aparat, la alegere, Larisa Iordache obţinând nota 15.300 la bârnă, iar Andrei Muntean 15.050 la paralele, pentru un total de 30.350 de puncte, cu care au câştigat Cupa Elveţiei, scrie Mediafax..


Pe locul secund s-a clasat echipa Germaniei, în componenţa Elisabeth Seitz şi Fabien Hambuchen (punctaj în finală de 29.900 puncte), iar pe locul trei cea a Elveţiei, formată din gimnaştii Giulia Steingruber şi Claudio Capelli (29.900 puncte).

La Cupa Elveţiei au participat 10 echipe mixte.


În 30 octombrie, Larisa Iordache a câştigat Turneul Memorial "Arthur Gander", tot în Elveţia, în timp ce Andrei Muntean s-a clasat pe locul secund în competiţia găzduită de Morges.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter