Sport

Baschebalistul Andrei Lefter este ţinut în viaţă doar de aparate

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că baschebalistul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, este în continuare internat în Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a unităţii, fiind în stare gravă.

„Pacientul este în comă profundă, ventilat mecanic. Practic, este ţinut în viaţă de aparate şi medicamentele administrate”, a declarat Decebal Todăriţă.

Potrivit acestuia, investigaţiile amănunţite au arătat că pacientul a suferit multiple traumatisme şi fracturi craniene, care i-au provocat coma profundă, dar şi escoriaţii şi echimoze pe abdomen şi membre.


„Pacientul are un traumatism cranian închis, edem cerebral, fractură fronto-parietală stângă cu hematom subdural, pneumocefal şi fractură sfenoid. Mai are escoriaţii şi echimoze, dar nu acestea sunt problema, ci traumatismele cranio-cerebrale”, a mai declarat Decebal Todăriţă.

Nimeni nu ştie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrează că a căzut de la înălţime şi nu a fost victima unei infracţiuni cu violenţă.


Un tânăr care locuieşte în căminele studenţeşti din zona în care a fost găsit sportivul marţi şi care a sunat la 112, a declarat, corespondentului Mediafax, că l-a văzut în timp ce era întins pe jos, plin de sânge şi cu cioburi de sticlă în palmă, dar era deja în comă şi nu i-a putut spune ce a păţit.

Baschebalistul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti, se află în comă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce a fost găsit căzut pe stradă, medicii spunând că şansele de supravieţuire sunt minime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter