Sport

Astăzi începe Liga Campionilor!

Sezonul 2013-14 al Ligii Campionilor va debuta astăzi, cele mai importante meciuri ale zilei se anunță a fi Manchester Utd – Bayer Leverkusen și Galatasaray – Real Madrid.

Liga Campionilor Liga Campionilor

Cele mai bune 32 de echipe de club din Europa se vor înfrunta în noua ediție a Ligii Campionilor.
Bayern Munchen, campioana en-titre, este favorită la casele de pariuri să-și păstreze trofeul câștigat în luna mai pe stadionul Wembley. Bookmakerii oferă pentru triumful bavarezilor în finala de la Lisabona cote cuprinse între 4 și 5. Următoarele două favorite sunt considerate Barcelona și Real Madrid. Catalanii au cote între 4.5 și 5.5, iar madrilenii între 4.9 și 6.5. După giganții spanioli, vin echipele din Anglia. Pentru victoria finală ale celor de la Chelsea se oferă cote între 9 și 11, iar pentru succesul lui Manchester United între 12 și 17. Printre favoritele la câștigarea Ligii Campionilor se mai numără Juventus Torino și Paris Saint-Germain, campioanele Italiei, respectiv Franței. Torinezii au cote între 16.5 și 21, iar parizienii între 13 și 19.

Steaua București va debuta miercuri, în deplasare la formația germană Shalke 04 Gelsenkirchen. Campioana României nu are șanse prea mari în viziunea bookmakerilor, o eventuală reeditare a succeseului din 1986 este cotată între 501 și 1001.



Meciurile zilei de marți, 17 septembrie

Grupa A         Manchester Utd – Bayer Leverkusen

                        Real Sociedad – Shaktar Donetsk


Grupa B         Galatasaray SK – Real Madrid

                        FC Copenhaga – Juventus FC


Grupa C         SL Benfica – RSC Anderlecht

                        Olympiakos Pireu – PSG


Grupa D         Bayern Munchen – CSKA Moscova

                        Viktoria Plzen – Manchester City

Ultimele Stiri
abonare newsletter