Sport

Miriuță: „Ungaria are probleme în centrul apărării“

Vasile Miriuță, antrenorul Ceahlăului și fost internațional maghiar, a declarat că echipa Ungariei are probleme în defensivă.

Vasile Miriuta Vasile Miriuta

Vasile Miriuță, care în cariera de jucător a evoluat în România la Dinamo și Gloria Bistrița, iar în străinătate a jucat pentru mai multe formații din Ungaria, fiind și selecționat în echipa țării vecine, a declarat că în opinia sa, punctul slab al maghiarilor este centrul apărării. „În apărare, pe axul central, au probleme, dar sunt foarte puternici pe faza ofensivă, cu Dzsudzsak, cu Tamas Hajnal, cu Szalai, Gera“, a spus Miriuță, conform DigiSport. Acesta este în prezent antrenor la Ceahlăul Piatra Neamț, iar înainte de retragerea de pe teren a prins nouă meciuri în naționala Ungariei, în perioada 2000-2003.

Echipa națională a României va juca vineri, 6 septembrie, împotriva Ungariei, pe Arena Națională din București, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal - Brazilia 2014. Tricolorii vor juca și cu Turcia, marți, 10 septembrie, tot în Capitală.

abonare newsletter