Sport

4 clujence merg la Rio pentru o medalie

Sportivele sectiei de judo ale CS Universitatea Cluj vor participa la Campionatul Mondial de Senioare, programat in perioada 22-29 august, in Brazilia (Rio de Janeiro).

Corina Caprioriu Corina Caprioriu

Cele patru judoka cu triplă legitimare („U“ Cluj / CSM Cluj / Dinamo București), pregatite de antrenorul Florin Berceanu vor să obțină cel puțin o medalie la acest campionat mondial. Lotul clujean este alcatuit din patru sportive. Monica Ungureanu și Carmen Bogdan vor lupta la categoria 48 kg, în 26 august, iar Corina Căprioriu și Loredana Ohâi se vor bate pentru o medalie la categoria 57 de kg, în penultima zi din concurs, 28 august.
Florin Bercean speră ca elevele sale să obțină cel puțin o medalie. „Dupa olimpiada de la Londra, aceasta este prima competiție importantă. Avem ca obiectiv obținerea unei medalii, deși va fi o competiție grea pentru că sunt în jur de 40-45 de sportive pentru fiecare categorie de greutate. În plus, Căprioriu, medaliată cu argint la Londra, este ușor accidentată, dar sperăm să ne întoarcem cu rezultate bune de la Rio“, a declarat antrenorul sportivelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter