Sport

Pedepse după dezastrul cu Chiajna!

Ionel Ganea, antrenorul Universității, a trimis 5 fotbaliști la echipa a doua după înfrângerea rușinoasă, 0-3 pe Cluj Arena cu Concordia Chiajna.

Ionel Ganea a fost foarte dezamăgit de atitudinea și lipsa de combativitate a jucătorilor săi în meciul cu Concordia Chiajna. Universitatea a cedat acasă, 0-3, într-un meci jucat luni seara. Aceasta a fost cea mai dură înfrângere pe teren propriu, de la un meci cu CFR Timișoara, jucat în sezonul 2008-09 al Ligii a 2-a, pierdut cu 0-4, unul dintre ultimele jucate pe vechiul „Ion Moina“.
Ganea a luat decizia de a trimite la echipa a doua cinci fotbaliști: Raul Ciupe, Emil Ninu, Lucian Turcu, Stuart Van Doten şi Roy Odiaka. Tehnicianul clujean l-a păstrat însă pe Cătălin Dedu, unul dintre fotbaliștii contestați cel mai vehement de către suporteri. „Este adevărat! I-am trimis să se antreneze cu juniorii. Este decizia mea!”, a spus Ganea pentru prosport.ro. Antrenorul „șepcilor roșii“ a spus după meciul cu Chiajna că ar mai avea nevoie de întăriri și se va încerca transferarea unor jucători, în special în compartimentul ofensiv.
Universitatea va juca următoarea partidă vineri, 23 august, de la ora 21.30, în deplasare cu Dinamo București.

foto: cristi26.wordpress.com/

abonare newsletter