Sport

Zeci de suporteri au interzis pe Cluj Arena la meciul U Cluj- Concordia Chiajna

Aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,C.S.Concordia Chiajna” în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena.

Astăzi, 19 august, începând cu ora 19.00, pe Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura  meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C. Universitatea Cluj” şi ,,C.S.Concordia Chiajna”. Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu.

16 suporteri ai echipei ,,F.C. Universitatea Cluj” şi  un suporter ai echipei ,, C.S.Concordia Chiajna” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter