Sport

Meci de Liga 1 amânat din cauza cupelor europene

Partida Astra Giurgiu - Steaua, programată la 28 iulie, de la ora 21.30, în cadrul etapei a 2-a a Ligii 1, a fost amânată din cauza meciurilor celor două echipe din cupele europene.

„Meciul a fost amânat deoarece ambele echipe joacă în competiţiile europene. Astra joacă joi (n.r. - 25 iulie) în Liga Europa, iar Steaua marţi (n.r. - 30 iunie) în Liga Campionilor şi nu se încadrează în termenul regulamentar“, a declarat, conform Mediafax, Claudiu Popa, directorul de departamentului de competiţii al LPF.
LPF nu a stabilit încă data la care se va disputa meciul Astra - Steaua. „Partida a fost amânată pentru o dată care urmează să fie stabilită. Oricum, va fi după luna a zecea pentru că nu permite programul“, a explicatul Claudiu Popa.
Astra Giurgiu întâlneşte, joi, de la ora 20, în deplasare, formaţia Omonia Nicosia, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa.
Steaua va întâlni la 30 iulie câştigătoarea dublei manşe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje.

abonare newsletter