Sport

Ganea: Dacă FRF acorda Universităţii Cluj câteva zile nu se mai ajungea la TAS

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a declarat, vineri, că în situaţia în care Federaţia Română de Fotbal (FRF) acorda câteva zile în plus pentru a obţine aprobarea planului de reorganizare, atunci gruparea ardeleană nu mai ajungea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a obţine licenţa de Liga I, conform Mediafax.ro.

"Nu trebuia să se ajungă aici, pentru că Universitatea Cluj a fost în regulă. Singura problemă a fost că s-a prelungit aprobarea planului de reorganizare din cadrul procedurii de insolvenţă. Dar asta nu a fost din vina clubului. A fost o procedură juridică. Eu spun că dacă federaţia ne acorda şi nouă câteva zile pentru ca planul de reorganizare să fie aprobat de instanţă nu se mai ajungea aici", a spus Ganea la postul Digi Sport.

El a adăugat că Săgeata Năvodari, singura echipă dintre cele nou-promovate care nu a obţinut licenţa la prima instanţă, a beneficiat de timp din partea FRF pentru a-şi completa dosarul şi a primi în cele din urmă dreptul de a activa în ediţia viitoare a Ligii I. "Nu pot să spun că FRF ne-a nedreptăţit, dar trebuia să ne fi înţeles că nu e vina noastră şi că termenul nu a fost stabilit de noi. Pentru că planul de reorganizare a fost aprobat după termenul limită stabilit de Sistemul Naţional de Licenţiere. Deci ne putea da şi nouă federaţia câteva zile cum le-au dat şi celor de la Năvodari să îşi mai aducă ce mai aveau nevoie la dosar", a explicat Ganea.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter