Sport

Cadu: CFR este o echipă mai experiementată

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/09 ricardo_cadu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fundaşul portughez Ricardo Cadu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, CFR Cluj, este mai experimentată decât Petrolul Ploieşti şi speră că va cuceri Cupa României.</strong></p>

 

''Se poate să avem şi un sezon în care să nu cucerim un trofeu'', a admis Cadu, ''dar suntem echipa mai experimentată, am luat trei Cupe până acum şi sperăm să batem şi sâmbătă''.


Cadu a mai spus că ''Bokila e cel mai bun jucător de la Petrolul, poate decide singur un meci, dar Petrolul are, pe deasupra, o echipă foarte bună''.

Fundaşul lusitan şi-a exprimat speranţa că terenul Arenei Naţionale va fi bun şi cele două echipe vor face spectacol.


Căpitanul lui CFR nu se teme că Petrolul va avea mai mulţi suporteri: ''Pe teren vom fi 11 la 11 şi nu contează că ei vor avea mai mulţi fani''.

Ricardo Cadu a vorbit şi despre felul în care antrenorul Eugen Trică a resuscitat echipa ardeleană: ''Echipa avea nevoie de un om ca Eugen, care e ca antrenor la fel cum era ca jucător. Ne spune mereu că suntem cei mai buni şi ne-a schimbat atitudinea''.


CFR şi Petrolul, singurele echipe din provincie care au cucerit Cupa României în ultimii 18 ani, se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în finala Cupei României-Timişoreana, competiţie care va încheia sezonul intern. CFR a cucerit Cupa în 2008, 2009 şi 2010, iar Petrolul are în palmares două trofee, în 1963 şi 1995.

Ultimele Stiri
abonare newsletter