Sport

Aur şi argint la Campionatul European de Majorete pentru Madness UMF Cluj

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/02/08-05 majorete madness umf.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Echipele de junioare şi cadete ale Madness UMF din Cluj s-au întors cu medalii de aur şi de argint de la Campionatul European de Majorete din Franţa.</strong>

Cea de-a 14-a ediţie a Campionatului European de Majorete au avut loc în acest weekend, în Jardin des Promenades, în localitatea Mazamet din Franţa. Pe parcursul celor 3 zile de competiţie, echipa de majorete Madness UMF din Cluj-Napoca a reuşit să bifeze mai multe premii. Aurul a fost câştigat de junioare, care au mai luat locurile 1 şi 3 în concursurile solo. Cadetele au obţinut argintul pe echipe şi locul 1 la concursul solo.

Campionatului European de Majorete, organizat de European Majorettes Association (Asociaţia Europeană a Majoretelor), este cea mai importantă competiţie la care pot participa echipele de majorete tradiţionale. Ediţia din acest an s-a desfăşurat pe durata a 3 zile consecutive, între 30 august şi 2 septembrie, echipele putând participa la 2 secţiuni de concurs: majorete tradiţionale cu baton şi/sau majorete tradiţionale cu pompoane.


Cele două echipe de fete ale ale Madness UMF au ajuns la Cluj în această noapte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter