Sport

Novak Djokovic, „fără dureri” înainte de Wimbledon. Sârbul a jucat un meci demonstrativ cu Medvedev.

Tenismanul sârb Novak Djokovic, operat la genunchiul drept în urmă cu trei săptămâni, a jucat „fără dureri” într-un meci demonstrativ împotriva rusului Daniil Medvedev.

Novak Djokovic, „fără dureri” înainte de Wimbledon. Sârbul a jucat un meci demonstrativ cu Medvedev. | Foto: Novak Djokovic - Facebook Novak Djokovic, „fără dureri” înainte de Wimbledon. Sârbul a jucat un meci demonstrativ cu Medvedev. | Foto: Novak Djokovic - Facebook

 

 


Tenismanul sârb Novak Djokovic, operat la genunchiul drept în urmă cu trei săptămâni, a jucat „fără dureri” într-un meci demonstrativ împotriva rusului Daniil Medvedev, vineri la Londra, înainte de startul turneului de la Wimbledon, scrie AFP.

 


„Pot să vă spun că mi-a plăcut foarte mult. Tenisul fără durere este cel mai bun lucru! Nu m-a durut şi mă bucur foarte mult pentru asta”, a spus Djokovic după ce l-a învins pe Medvedev cu 6-3, 6-4 la Hurlingham Club din capitala Marii Britanii.

„Ultimele trei săptămâni au fost intense”

Novak Djokovic a declarat că în ultimele trei săptămâni a petrecut mult timp pentru reabilitare. 

„Am jucat câteva seturi de antrenament, însă am vrut să trec un adevărat test. Este un succes. Ultimele trei săptămâni au fost intense, am petrecut mult timp pentru reabilitare”, a spus sârbul, de şapte ori campion la Wimbledon, care a purtat un bandaj la genunchi, dar nu a părut niciodată stânjenit în jocul său.


Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza accidentării

Novak Djokovic, campionul en-titre, s-a retras de la Openul Franței înainte de sferturile de finală din cauza unei accidentări la genunchi suferite în victoria maraton din turul patru în fața lui Francisco Cerundolo, potrivit anunțului făcut de organizatorii turneului de Mare Şlem din capitala Franţei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări la genunchi

abonare newsletter