Sport

Conducerea lui ”U” Cluj, despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB: „Au fost câteva discuții”

Printre fotbaliștii doriți de FCSB pentru viitorul sezon se află și Alex Chipciu, fotbalist care a bifat apariții în cupele europene pentru formația patronată de Gigi Becali.

Conducerea lui ”U” Cluj, despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB: „Au fost câteva discuții” Sursă foto: Facebook/ Alex Chipciu Conducerea lui ”U” Cluj, despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB: „Au fost câteva discuții” Sursă foto: Facebook/ Alex Chipciu

 

 


Printre fotbaliștii doriți de FCSB pentru viitorul sezon se află și Alex Chipciu, fotbalist care a bifat apariții în cupele europene pentru formația patronată de Gigi Becali.

Patronul Universității Cluj, Radu Constantea, a declarat că au existat discuții despre o posibilă listă de plecări. 


„N-am avut cu Alex Chipciu nicio discuție că ar vrea să plece. Au fost câteva discuții despre o posibilă listă de plecări, dar nu s-a pus problema să se spună că vrea să plece în vară. El mai are contract un an, mai avem un meci de disputat și nu s-a discutat în cadrul clubului că vrea să plece”, a declarat Radu Constantea, scrie Digisport.ro. 

FCSB a bătut deja palma cu Daniel Popa, astfel că atacantul va semna zilele viitoare contractul cu noua campioană a României.


„La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro. FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a mai spus Radu Constantea. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj: „Rămânem în lupta pentru play-off”

Ultimele Stiri
abonare newsletter