Sport

Alex Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj: „Rămânem în lupta pentru play-off”

După duelul dintre „U” Cluj și FCSB, încheiat 0-0, Alex Chipciu s-a declarat optimist și crede că echipa sa are șanse să prindă un loc de play-off.

Alex Chipciu crede că echipa sa are șanse să prindă un loc de play-off. Sursă foto: Facebook/ Alexandru Chipciu Alex Chipciu crede că echipa sa are șanse să prindă un loc de play-off. Sursă foto: Facebook/ Alexandru Chipciu

 

 


Mijlocașul Alex Chipciu („U” Cluj), în vârstă de 34 de ani, a precizat că următorul meci, cu Sepsi, va fi unul „de totul sau nimic.”

 


„Cu echipele puternice am demonstrat un fotbal bun și că ne putem bate cu ele. Va fi un meci de totul sau nimic la Sepsi, trebuie să facem o partidă bună și să ne menținem șansele la play-off”, a spus fotbalistul după meci, scrie gsp.ro. 

De asemenea, Alex Chipciu a mai declarat că în meciul cu FCSB a încercat să nu-l lase liber pe Florinel Coman. 


„Mă duceam prin față să dau gol și-l lăsam liber... Și apărea vreo «diagonală» și mă prindea la o sută de metri de el și nu mai aveam nicio șansă. Am făcut sprinturi, am jucat din experiență, poziționarea e mai bună decât atunci când eram tânăr. Atunci alergam ca dementul, peste tot!”, a explicat fotbalistul de la „U” Cluj. 

Alex Chipciu: „A intrat o stare în noi de nu mai suntem mulțumiți cu nimic”

Mijlocașul de la „U” Cluj a mai punctat că, de când s-a întors în România, este mai pesimist. 


„Văd și răul, sunt pesimist spre echilibrat. Toți colegii îmi vorbesc de play-off, dar eu, în discuțiile cu ei, îi țin pe genul «stați, așa!», să fie concentrați, să nu creadă că sunt prea buni”, a mai spus Chipciu.

Totodată, liderul din vestiarul lui „U” Cluj a criticat gazonul de pe Cluj Arena, precizând că stadionul nu are gazon. 


„Gazonul de pe Cluj Arena tocmai ce-a fost schimbat, a mai și costat atâția bani. N-avem gazon!”, a mai comentat Alex Chipciu. 

În momentul de față, „U” Cluj se află pe locul 8 în Superliga cu 34 de puncte. În ultimele două etape, „U” Cluj și-a trecut „în palmares” două puncte, după remizele cu Universitatea Craiova, scor 2-2, și cu FCSB, 0-0.

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – FCSB 0-0, remiză albă pe Cluj Arena

abonare newsletter