Sport

U-BT Cluj luptă cu CSM CSU Oradea cu trofeul pe masă! Meci de infarct pe BT Arena.

Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin se află în fața meciului 5, iar U-BT Cluj mai are nevoie de o victorie pentru a câștiga trofeul.

U-BT Cluj luptă cu CSM CSU Oradea cu trofeul pe masă! Meci de infarct pe BT Arena.  Sursă foto: Facebook/ U-BT Cluj U-BT Cluj luptă cu CSM CSU Oradea cu trofeul pe masă! Meci de infarct pe BT Arena. Sursă foto: Facebook/ U-BT Cluj

 

 


Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin se află în fața meciului 5, iar U-BT Cluj mai are nevoie de o victorie pentru a câștiga trofeul.

Meciul cu numărul cinci dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea are loc joi, 23 mai,  de la ora 19:00 la BT Arena.


În meciul patru, elevii lui Mihai Silvășan au avut un procentaj fabulos la aruncările de la 3 puncte, 58%, cu 18 reușite din 31 de încercări și astfel au câștigat cu un categoric 108-80.

CSM CSU Oradea nu a mai câștigat din luna martie 2021 pe terenul lui U BT Cluj-Napoca. Acel meci s-a desfășurat în BT Arena în cadrul Final 8-ului Cupei României. Orădenii se impuneau cu 89-81 și se calificau în finala turneului, informează baschet.ro. 


CSM CSU Oradea a avut o ocazie foarte bună să o învingă pe U BT Cluj-Napoca chiar la ea acasă. S-a întâmplat chiar în această finală, în meciul 2, când bihorenii au condus în două rânduri la 9 puncte. Finalul de meci a fost nefast pentru orădeni, care au comis câteva turnovers ușoare și au ratat destule aruncări deschise. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce meci, ce scor! Victorie zdrobitoare pentru U-BT Cluj pe Oradea Arena în cel de-al patrulea meci al finalei Ligii Naționale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter